به علت نوسانات نرخ ارز لطفا قبل از خرید برای اطلاع از موجودی و قیمت تماس حاصل فرمایید.

کارت صدا (کارت صدا اکسترنال)

کارت صدا یک قطعه سخت افزار حیاتی برای کاربران موسیقی و صوتی است. که به طور معمول از کامپیوتر جدا شده و از طریق پورت USB یا Thunderbolt به سیستم متصل می‌شود. یکی از ویژگی‌های مهم ، امکان اتصال ورودی‌های و خروجی‌های گوناگون است که به کاربران اجازه می‌دهد تا میکروفن‌ها، سازها، اسپیکرها، هدفون‌ها و سایر دستگاه‌های صوتی را به کارت صدا متصل کرده و کنترل کامل بر ورودی و خروجی صدا را داشته باشند. قابلیت پشتیبانی از استانداردهای صوتی بالا در کارت صدا های اکسترنال باعث بهبود کیفیت صدا می شود. و کاربران می توانند تجربه صدایی واقعی و زنده‌تر را در میکس و مسترینگ موسیقی و صوتی داشته باشند.

انواع کارت صدا ارزان قیمت و حرفه ای

کارت های صدا از ظرافت زیادی در عملکرد برخوردار هستند و همین عامل باعث شده تا به دسته های متعددی تقسیم بندی بشوند.

کارت های صدا از نظر اتصالی از دو بخش اکسترنال و اینترنال تشکیل می‌شوند. کارت های صدای اینترنال روی برد کامپیوتر نصب می‌شوند و دسترسی محدودی دارند اما کیفیت عملکردی خوبی ارائه می‌کنند از طرفی کارت های صدای اکسترنال به دلیل ارائه آزادی عمل گسترده‌تر در تنظیمات، در دسترس بودن راحت ورودی‌ها و خروجی‌ها و همینطور ارائه امکانات جانبی از محبوبیت بسیار بیشتری بین مصرف کنندگان برخوردار هستند.

کارت های صدا از نظر منبع پخش به دو دسته استریوفونیک و مونوفونیک تقسیم می‌شوند. کارت صدای مونوفونیک در واقع یک کاناله است و به همین دلیل صدا را از یک منبع پخش می‌کند. کارت صدای استریوفونیک هم به دلیل داشتن تعداد کانال بیشتر، صدا را از دو یا چند منبع پخش می‌کند.

ساختار و عملکرد کارت های صدا

یک کارت صدا که ابعاد نسبتا کوچکی هم دارد، از بخش های زیادی تشکیل شده است که مجموع این بخش‌ها به این سخت افزار روح عملکردی می‌دهند. کارت های صدا عموما متشکل از یک پردازنده سیگنال دیجیتالی، یک مبدل دیجیتال به آنالوگ، یک مبدل آنالوگ به دیجیتال، یک حافظه (ROM یا Flash) برای ذخیره کردن اطلاعات، یک اینترفیس دستگاه‌های موزیکال دیجیتالی، پورت های ارتباطی لازم برای اتصال به منابع ورودی و خروجی و همینطور یک Joystick هستند.

به صورت کلی کاری که کارت صدا می‌کند، دریافت، پردازش و ارائه خروجی است. این فرایند آنقدر ها هم ساده نیست و از ریز بخش های زیادی تشکیل شده است. برای مثال در این فرایند صدا با فیلتر های مختلفی شبیه سازی می‌شود، ترکیب صدا صورت می‌گیرد و تنظیماتی که تکنسین موسیقی آماده سازی می‌کند روی آن اعمال می‌شود و در نهایت صدا از منبع خروجی پخش می‌شود. البته بد نیست بدانید که هر کدام از این بخش ها با توجه به نوع کارت صدا و همینطور هدف عملیاتی آن می‌توانند به چند بخش دیگر تقسیم بشوند.

برند های سازنده کارت صدا

صنعت موسیقی پیشرفته امروز مدیون تجربه و تلاش برندهای بزرگی است که سال ها سخت افزارها و نرم افزارهای مختلفی را برای آن طراحی و تولید کرده‌اند. برندهایی همچون یونیورسال آدیو، فوکوسرایت، موتو، پریسونوس، ام آدیو، آر ام ای، اشتنبرگ و... از جمله برندهایی هستند که مطابق با انواع استانداردهای روز دنیا به طراحی و تولید انواع کارت صدا مشغول هستند.

رنج قیمتی کارت های صدا

همانطور که گفتیم کارت های صدا انواع و اقسام مختلفی دارند که رنج قیمتی آن‌ها بسته به ویژگی‌ها و عملکردشان از چند چند صد هزار تومان شروع می‌شود و به چند ده میلیون تومان می‌رسد. قطعا محصولات ارزان قیمت تر برای رفع نیازهای ساده و روزمره مناسب هستند اما اگر در دسته مصرف کنندگان حرفه‌ای قرار دارید، باید سراغ محصولات حرفه‌ای که طبعاً قیمت بیشتری هم دارند، بروید.

داور ملودی مرجع خرید کارت صدا

داور ملودی به عنوان یک فروشگاه اینترنتی پیشتاز در صنعت موسیقی کشور، به عنوان مرجعی غنی در حوزه خرید کارت صدا حرفه‌ای شناخته می‌شود. داور ملودی تمام سعی خودش را برای گردآوری انواع محصولات از برندهای مختلف در دسته کارت صدا کرده است علاوه بر این شما خریداران محترم در داور ملودی می‌توانید نقد و بررسی کامل و بی‌طرفانه‌ای را برای هر محصول مطالعه کنید و با مقایسه آن با دیگر محصولات انتخابی درست، کارآمد و بصرفه برای خودتان داشته باشید. فروشگاه اینترنتی داور ملودی تمام تمرکز خودش را در راستای ارائه خدمات با کیفیت به مراجعه کنندگان گذاشته است و در همین راستا با ارائه تضمین های ضمانت کیفیت و ضمانت بهترین قیمت، محصولاتی با کیفیت هر چه بهتر را با کم ترین قیمت ممکن عرضه می‌کند.