خانه بررسی و مقایسه بهترین میکروفون‌های USB

بهترین میکروفون‌های USB

توسط Davarmelody
1003 بازدید
بهترین میکروفون‌های USB

 بهترین میکروفون‌های USB کدامند؟

در گذشته برای اینکه یک آرتیست بتواند کیفیت کار خود را بالا ببرد، مجبور بود تا استودیو خود را با خرید تجهیزات استودیویی متفاوت و پر هزینه‌ای همچون یک میکروفون، پری‌آمپ، کارت صدا و پردازشگر و غیره اشباع کند. اما امروزه فقط کافی است که کار خود را با یکی از بهترین میکروفون‌های USB آغاز کنید و از امکانات بسیاری که در اختیار شما می‌گذارد، لذت ببرید.

میکروفون‌های USB امروزی به راحتی صدای موزیک شما را به گوش و قلب شنوندگان می‌رسانند و زحمت انجام وظیفه‌هایی که به عهده پردازشگر، کارت صدا و دیگر تجهیزات می‌باشد را به تنهایی به دوش می‌کشند. فقط کافی است که میکروفون را وصل کنید تا همه این کارها به‌طور خودکار انجام شوند و صدایی با کیفیتی بی‌نظیر به شما ارائه شود.

در این قسمت لیست ۵ مدل از بهترین میکروفون‌های USB را در اختیار شما قرار می‌دهیم که هریک توانسته‌اند طرفداران بسیاری برای خود به‌دست آورند.

چرا از یک میکروفون USB استفاده کنیم؟

قبل از آنکه مبحث اصلی را ادامه دهیم، نگاهی به کارکرد کلی میکروفون‌های USB می‌اندازیم و ویژگی‌هایی را بررسی می‌کنیم که باعث شده تا کاربران این میکروفون‌ها را به بیشتر رابط‌های صوتی دیگر ترجیح دهند.

استفاده راحت: میکروفون‌های ‌USB به خیلی از تجهیزاتی که برای راه‌اندازی دیگر میکروفون‌ها استفاده می‌شود،‌نیاز ندارند. بنابراین زمانی که به هر دلیلی قابلیت حمل و راه‌اندازی تجهیزات متفاوت را برای ضبط ندارید،‌ استفاده از یک میکروفون USB بهترین گزینه برای شما خواهد بود.

کیفیت صدای بالا: میکروفون‌های USB دارای صدایی بسیار با کیفیت و شفاف هستند.

بهترین میکروفون‌های USB

قابلیت حمل آسان: به دلیل اینکه میکروفون‌های USB به وجود کارت صدا احتیاج ندارند و همچنین دارای تجهیزاتی چون کیف‌های محافظ هستند که جابه‌جایی را به مراتب ساده‌تر می‌کنند، برای mobile recording گزینه‌ای بسیار مناسب می‌باشند. بیشتر مواقع، داشتن یک تلفن همراه هوشمند و یک میکروفون USB تنها تجهیزاتی است که برای ضبط نیاز خواهید داشت.

سازگاری بالا: بسیاری از میکروفو‌ن‌های USB را می‌توان در کنار سیستم‌های هوشمند IOS و اندروید استفاده کرد که از این طریق قادرید صداهای مورد علاقه خود را بطور مستقیم روی موبایل ذخیره کنید.

قیمت به‌صرفه: هزینه‌ای که قرار است برای خرید یک میکروفون USB بپردازید،‌از هزینه خرید یک میکروفون و کارت صدا به‌صورت جداگانه بسیار ارزان‌تر خواهد بود. به همین دلیل است که میکروفو‌ن‌های USB برای کسانی که تازه وارد حرفه ضبط موزیک شده‌اند، پیشنهاد می‌شوند.

بهترین میکروفون‌های USB

برترین میکروفون‌های USB

بهترین میکروفون‌های USB

Apogee HypeMic

میکروفون HyperMic ساخت کمپانی معروف Apogee می‌باشد و در بین سری میکروفون‌های USB، ویژگی‌های بی‌نظیری ارائه می‌کند. این میکروفون در سایزی کوچک و استاندارد ساخته شده و قادر است تا صدایی با کیفیت فوق‌العاده‌ای ارائه کند. یکی از ویژگی‌های محبوب این میکروفون وجود یک مدار کمپرسور آنالوگ می‌باشد که در داخل بدنه تعبیه شده و تا حد امکان تبدیلات سیگنالی را با بالاترین کیفیت انجام می‌دهد.

این کمپرسور در جریان فرکانس‌های بالا بسیار حرفه‌ای عمل می‌کند و در همین جهت سطوح سیگنال‌های صوتی را قبل از ایجاد Clipping روی صدای خروجی، افزایش می‌دهد. این میکروفون دارای رابط صوتی دیجیتال 24-bit/96kHz PureDIGITAL است که سازگاری بالایی در استفاده با لپ‌تاپ و یا تلفن‌های همراه به‌وجود می‌آورد. میکروفون HyperMic در کنار تجهیزاتی جانبی همچون یک سه پایه، یک پاپ فیلتر کوچک و کیف محافظ ارائه می‌گردد و تمام امکانات مورد نیاز برای ضبط صدا در خانه یا جاده را برای شما فراهم می‌کند.

دیگر ویژگی‌های برتر این میکروفون: دارای صدایی بسیار طبیعی همراه با الگوی قطبی کاردیئودی، دارای دو رنگ مشکی و مسی، پنل کنترل در جلوی بدنه، مجهز به خروجی برای هدفون‌های مانیتورینگ، سازگار با سیستم‌های نرم‌افزاری Mac/PC/iOS.

Audio-Technica AT2020USB+

بسیاری از خوانندگان و هنرمندان ضبط‌های دیجیتالی کار خود را با استفاده از یک میکروفون AT2020 آغاز کرده‌‌اند. دلیل این اتفاق بسیار واضح می‌باشد: مدل AT2020،‌ میکروفونی بسیار حرفه‌ای است، low-end خوبی ارائه‌ می‌کند و اجرای بی‌نظیری دارد که به نسبت با قیمتی به‌صرفه در بازار عرضه می‌شود. و حالا ورژن USB این میکروفون یعنی AT2020USB+ مجهز به امکاناتی مفیدتر شده است.

بهترین میکروفون‌های USB

بدون نیاز به کارت صدا، سیگنال‌ها از طریق مبدل صوتی مقاوم 16-bit/48kHz از میکروفون مستقیما به لپ‌تاپ یا موبایل شما انتقال می‌یایند. این میکروفون دارای تجیزات بسیار کاملی شامل یک پایه رومیزی، کابل 10 اینچی و یک کیف کوچک محافظ می‌باشد که امکانات مورد نیاز را برای هر هنرمندی که می‌خواهد تجهیزات خود را با قیمتی ارزان تهیه کند،‌ مناسب است.

دیگر ویژگی‌های برتر این میکروفون: دارای طراحی یک میکروفون کلاسیک استودیویی، دارای نویز تولیدی بسیار کم، الگوی قطبی کاردیئودی، پنل کنترل در جلوی بدنه.

بهترین میکروفون‌های USB

Blue Microphones Yeti Pro Studio

میکروفون  Yeti Pro Studio نسل دوم میکروفون حرفه‌ای Yeti می‌باشد که دارای امکانات خوبی به عنوان یک میکروفون USB ارائه می‌دهد. از ضبط صدای گیتار آکوستیک و بیس گرفته تا سخنرانی‌ها و ضبط وکال، با اطمینان خاطر می‌توانید از این میکروفون بلو استفاده کنید. Yeti Pro Studio قادر است تا بازه فرکانسی گسترده‌ای از 20هرتز تا 20 کیلو هرتز را پوشش دهد.

همچنین دارای 4 الگوی قطبی و رزولیشن 24-bit/192kHz است که برای انواع ضبط‌ها فوق‌العاده کاربردی و مناسب می‌باشد. به‌علاوه Yeti Pro Studio میکروفونی استریویی می‌باشد که فضایی بسیار طبیعی و واقعی به موزیک شما می‌بخشد. این میکروفون دارای نرم‌افزار Studio One Artist DAW از کمپانی PreSonus و نرم‌افزار Ozone Elements از کمپانی iZotope می‌باشد که به شما این امکان را می‌دهد تا بتوانید به راحتی موزیک خود را ادیت کنید و نویزهای اضافی را از بین ببرید.

دیگر ویژگی‌های برتر این میکروفون: راه‌اندازی آسان برای ضبط، دارای دو درگاه XLR و USB، کنترلرهایی برای تنظیمات دستی مانیتورینگ، سوئیچی برای بی‌صدا کردن، الگوهای قطبی figure-8 و استریو.

RODE Podcaster

میکروفون Rode Podcaster دارای ویژگی‌هایی است که یادآور میکروفون‌های کلاسیک برای ضبط برنامه‌های رادیویی در دهه60 میلادی می‌باشد. این مدل تمام ویژگی‌هایی که در نسل گذشته این میکروفون رود بوده، از دریافت بی‌نظیر و همه جانبه صدا گرفته تا نویز بسیار پایین از آن خود کرده و به همین دلیل می‌تواند سطح کیفیت رکورد صدا را با موبایل یا لپ‌تاپ بسیار بالا برد.

بهترین میکروفون‌های USB

این مدل یک میکروفون USB کاندنسر با دیافراگمی بزرگ است و به راحتی با سیستم plug-and-play کار می‌کند. در این مدل از یک پاپ فیلتر داخلی و فیلتر low-cut استفاده شد که صداهای ناخواسته و نویزها را از بین می‌برند. البته در تجهیزات جانبی این میکروفون استند نگه دارنده در نظر گرفته نشده، پس از خرید یکی از این استندها اطمینان حاصل کنید. همچنین یک پایه آداپتور چرخشی و کابل USB هم در کنار میکروفون ارائه می‌شود.

دیگر ویژگی‌های برتر این میکروفون: دارای بدنه‌ای مستحکم از جنس استیل، دیفراگم بزرگ 1.1 اینچی، رزولیشن با کیفیت بالا 24-bit/96kHz، دارای جک هدفون برای مانیتورینگ.

بهترین میکروفون‌های USB

Samson G-Track Pro

کمپانی Samson با قیمت ارزانی که برای میکروفن‌های USB خود در نظر گرفته همه را شگفت‌زده کرده است. مدل G-Track Pro با قیمت مناسبی که دارد شرایط را برای هنرمندانی که بودجه متوسطی برای خرید میکروفون در نظر گرفته‌اند، بسیار آسان کرده‌است. G-Track Pro میکروفونی کاندنسر است و دارای یک کارت صدای USB داخلی می‌باشد که بازه فرکانسی گسترده‌ای (50Hz–20kHz) را پوشش می‌دهد.

سه الگوی قطبی، یک master mute و آپشن ضبط دو ترک مونو (mono/2-track recording) برای این میکروفون درنظر گرفته شده است. بر خلاف دیگر میکروفون‌هایی که در این لیست قرار دادیم، میکروفون G-Track Pro دارای یک ورودی 1.4 اینچی TS است که برای اتصال به گیتار، ‌بیس و کیبورد در حین ضبط وکال استفاده می‌شود.

دیگر ویژگی‌های برتر این میکروفون: در دو رنگ بدنه براق طوسی و مشکی، بدون ذره‌ای تاخیر در انتقال سیگنال‌ها، دارای سوئیچ master mute، عملکردی آسان با آپشن plug-and-play، دارای استند رومیزی.

Shure MOTIV MV51

امکان ندارد که این لیست بدون حضور یکی از میکروفون‌های سری MOTIV از کمپانی Shure کامل شود. مجموعه MOTIV دارای امکانات ویژه‌ای می‌باشند که می‌توان از هریک به راحتی در ضبط‌های موبایلی در خانه و استودیو استفاده کرد. یکی از از محبوب‌ترین مدل‌ها در این سری  MV51 می باشد.

از پایه رومیزی مستحکمی که دارد تا مشبکه فلزی آن،‌ همگی احساسی بسیار عالی و شیرین در هنگام ضبط به هنرمند انتقال می‌دهند. این میکروفون سازگاری بالایی در کار کردن با سیستم‌های نرم‌افزاری Mac، اندروید و IOS دارد و دارای 5 حالت متفاوت برای ضبط می‌باشد، تنظیمات ساده‌ای دارد که حتی افراد آماتور نیز در کار کردن با آن احساس راحتی خواهند داشت.

بهترین میکروفون‌های USB

دیگر ویژگی‌های برتر این میکروفون: کپسول کاندنسر بزرگ 1 اینچی، با نرخ تبدیل 24-bit/48kHz ، دارای presetهای DSP، تاخیر ناچیز در انتقال سیگنال‌ها، دارای کابل‌های USB-USB و USB-Lightning.

امیدواریم که این لیست فواید و ویژگی‌های منحصر به فرد یک میکروفون USB را برای شما روشن کرده باشد. این میکروفون‌ها با قیمتی ارزان، قابلیت حمل آسان و تجهیزاتی که دارند تمامی امکانات مورد نیاز برای یک ضبط خانگی و یا استودیویی را در اختیار شما قرار می‌‌دهند.

مطالب مرتبط

سوالات و نظر کاربران